Страницы: 1
RSS
Рейди ЗА рибу, ПРОТИ браків!!!
 
5 квітня 2018р під час громадського рейду проти проявів браконьєрства на р.Тясмин в м.Сміла на Яхновій греблі було виявлено осіб, які ймовірно здійснювали лов риби за допомогою незаконного знаряддя лову - "павука".
Перший "павучник" визнав свою вину та добровільно знищив свою браконьєрську снасть.
Проте інша група осіб, які вживали спиртні напої поблизу зі здоровенним "павуком" 3х3м, не визнали, що знаряддя належить їм, але і знищити його нам вперто не дозволяли.
Довелося викликати 102, при вилученні "павука" поліцією один з нетверезих громадян, який відрекомендувався пізніше у відділку Заіченко Сергієм Григоровичем спільно з Шелестовським І.С. вихопили речдоказ - дуги та намагалися їх зламати, а у підсумку на очах здивованої поліції та наших викинули 2 дуги у воду, за що і були доставлені у відділок поліції.
Написана заява, дані пояснення по суті події.
Дуже дякую представнику ветеранів АТО та просто гарному хлопцю - Волинець Іллі Миколайовичу та Олександру Байді.
Дякую звичайним патрульним та СОГ, які спрацювали згідно чинного законодавства.
Фе керівництву Смілянського ВП ГУНП, які ніяк не можуть налагодити службу: в 20:45 викликали 102 і лише через 4 години дочекалися оформлення події.
З усіх "відпочиваючих" поблизу "павука" лишилося троє осіб.
Закликаю всіх небайдужих людей активно боротися з браконьєрством.
Не забувайте: ВИ МАЄТЕ ТАКЕ ПРАВО.
далі буде...
https://www.youtube.com/watch?v=4Bi0z1UCZxQ
 
Сьогодні виявили завдяки небайдужим громадянам одного аж занадто хитрого чолов'ягу, який хотів вловити риби під час нересту на зарибленому озері в Смілі в Графському парку (біля стадіону Авангард) на 6 заборонених знарядь лову - "екранів"/ "телевізорів".
Оскільки риби в правопорушника не було, обмежились знищенням сіткових знарядь та попередженням, нагадавши, що так лояльно буває лише при першому разі і оскільки відсутня риба.
Прошу всіх рибалок підтримувати порядок на даному озері та інших водоймах.
Риба належить не браконьєрам, а чесним рибалкам-любителям, не забувайте цього!
ав1.jpg (149.39 КБ)
ав7.jpg (212.4 КБ)
ав2.jpg (209.3 КБ)
ав6.jpg (238.25 КБ)
ав4.jpg (297.88 КБ)
ав5.jpg (182.18 КБ)
 
Илья, смотрю на твою деятельность, наблюдаю постоянно, и твои зарубы с властью, и конфликты, и всё что ты делаешь.....я одно не понимаю, когда ты вообще успеваешь хоть что-то, кроме общественной деятельности!? ))) Я блин с ужасом любую справку хожу брать, дико времени и нервов отнимает, а ты одновременно пять судов ведешь, войн за чистоту рядов, я просто не понимаю, как у тебя хватает моральных и физических сил.
Но, респект тебе....
 
Цитата
ВиталикМ написал:
Илья, смотрю на твою деятельность, наблюдаю постоянно, и твои зарубы с властью, и конфликты, и всё что ты делаешь.....я одно не понимаю, когда ты вообще успеваешь хоть что-то, кроме общественной деятельности!? ))) Я блин с ужасом любую справку хожу брать, дико времени и нервов отнимает, а ты одновременно пять судов ведешь, войн за чистоту рядов, я просто не понимаю, как у тебя хватает моральных и физических сил.
Но, респект тебе....
Веталь, нам с Витей Изопленом лично инспектора на Суле жаловались на Илью типа "Заебали ваши коллеги в р-не Чутовки.Грамотные шопипец! Мы им типа "низзя", а они нам кучу аргументов - и все в жилу, хрен победишь"  :D . Это тот типок шо тогда в 2009 году после меня к вам ниже Горошино заезжал и тоже отсосал по полной. :D  
Он после общения с Ильей от нервов нахуярился как сапожник и реально чуть 3.14здюлей не отгреб когда бухой начал за волыну хвататься. Просто жаль его, знаю за его афганское прошлое, жалко мужика ...не все в этой жизни только черное и белое ....
 
Да, Вєталь, часу реально обмаль. А нервів ще менше)))
Але, блін, ну не можу я спокійно дивитись на покидьків. Тим більше, на покидьків у владі, правоохоронних органах тощо...
Хоча вже задовбали, звісно, вкрай...
І я їх трохи :)
 
06.08.2018р ввечері поступив сигнал від небайдужих рибалок Ярослава та Олексія (які були згодом премійовані за допомогу) щодо нахабного браконьєра,який на човні з електромотором з 17:30 встановлював та періодично "трусив" близько 5 сіток на загреблянській канаві м.Сміла.

Прибувши на місце події,виявили, що це наш давній знайомий, який вже попадався,але сітки з рибою тоді ми не знайшли - https://www.youtube.com/watch?v=5eRwzVLCtYA

Цього разу його налякала фотофіксація, яку проводили з берега, тому рибу він встиг заховати десь в очеретах.

Браконьєр чинив відкритий опір, погрожував, махав веслами, тому довелось застосувати газ.балончик.

Після чого він намагався ховатись в очеретах, але згодом ми таки вловили його та дістали з води 6 його сіток, чотирма з яких було повністю перегороджено канаву від берега до берега.

Дякую працівникам поліції за швидкий приїзд та допомогу, нажаль, наше авто забуксувало і проблем всім вистачало аж до ночі.

Левченко Іван Лукьянович (так назвався браконьєр) вів себе неадекватно навіть з працівниками поліції, тому був доставлений до відділку.

Відео та фото докази я надам правоохоронцям, сподіваюся, нешановний браконьєр відповість за скоєне.

Дуже дякую другу та напарнику Сергію за постійну допомогу в цих наших пригодах :)

Питання до ГФ "Смілянська самооборона СІЧ" Alexandr Parahnevich та інших місцевих ГФ: чому ви РОКАМИ "не бачите" цих браконьєрів?

Черкаський рибоохоронний патруль, а скільки браконьєрів вловили в Смілі на Тясмині цього року ви?

Бій браконьєрам!

Є інфа про браків в Смілі, набирайте - (093)3826083.

https://www.youtube.com/watch?v=O8IafB8Fips
 
https://www.facebook.com/ribakiua/photos/a.196229000398829/2965827843438917/?type=3&eid=ARCc...pIsEOVxzzHUEJu1m4tA_6qWVPq3HopoJQ&__tn__=EHH-R
Страницы: 1
Читают тему (гостей: 1)