Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
С чего начать новичку?, С чего начать, что читать, куда бежать?
 
Для початку треба розуміти, що трофейне полювання прийде не зразу. Мріяти можна і треба, але оцінюй свої сили і навички.
Буквально на днях був у Віталіка Лахтіна в магазині, гонка озброєння, так ось там прийшов хлопчина який тільки починає. Спочатку він усвідомив, що хоче цим бавитися, потім стартанув з гавайки. Я стартував з РПП. Він спробував і вирішив- ЙОГО. І почав якись не великий абгрейд, наскільки можливо своєї гавайки, купив мертвий дайверів, це фонарь такий маленький. Його зачепило і не відпускає.
Усвідомлення більшого прийде з часом. Добре що він прийшов до Віталіка, а той не парить чайнику, а з моїм товаришем в іншому місті було навпаки.
Старший чоловік, священник, добра людина, захотів почати, відчув отой свербіж, що не дає лежети на дивані і прийшов в перший магазин який знайшов. Там йому великому, солодкому чайнику зраділи і впарили все саме дороге і в більшості дуже не потрібне. Пірнав Отець Валерій кілька років практично безрезультатно. Практично тому, що окунь з палець то не результат.
Я не кажу що профі та щось за 25 років бачив під водою. Познайомив нас наш спільний друг, почали їздити разнм. Спочатку як баласт, як дитина був. Окреслює автор межі камиша і плили з напарником. Кілька нирялок пройшло, дивлюсь а він ноль. Нічого не бачив, нічого не було) Словом став приділяти увагу, дивитись, звертати увагу на помилки переобладнали, докупили і пішло. Та коли йому говорив, показував то мінімальний досвід він вже мав. Тому розумів про що я кажу. Тому навчання в басейні то таке))) Критерії істини є практика!!!!
За себе. Вище я писав про хлопчину з гавайкою. Він її обрав виходячи з умов і місця його полювання. Так в мене був РПП 45 см. По перше то було в дев'яностих, а тоді вибору і не було, особливо в провінційному містечку Ів.франківської обл. О я довго приходив подивитись на нього і назбиравши грошики купив. Скажу так. Умови полювання, то гірська річка Лімниця. Течия бєшана, запрудин, розливів немає. Середнє розташування спасало ситуацію на течії бо течия впиралвсь в обидва кінці тим самим зрівноважувало рушницю. Манера полювання на течії треба бачити. Костюмів немає, фонарі теж. Маска і ласти акванафт) резинові. І було стріляно не одну тону риби. Коли переїхав в Київ тоді прчалася справжня гонка озброєнь)))
тому на завершення скажу, не бійтеся робити помилок. Техніка безпеки та сама що і в вогнепальної зброї. І все получится)))
Лодки і документи
 
Типу треба спочатку поліцію викликати для фінансування факту підйомна човна?
Лодки і документи
 
Чи можна оформитм документи на водний транспорт, який був знайдений під водою і піднятий на поверхню?
Страницы: 1